China Concrete het Groeperen Installatie fabrikant

Begaafd Co. van de Hemelindustrie, Ltd

De belangrijke fabrikant van Concrete het Groeperen Installatie & Transportbandsystemen in China.

Nieuws

October 30, 2020

Welk zou soort maalmachine voor het secundaire verpletteren moeten worden geselecteerd?

Als secundaire verpletterende machine, zijn het opvallende verschil tussen de effectmaalmachine en de kegelmaalmachine dat het het verpletteren principe en de verschijning van de structuur verschillend zijn, wat gemakkelijk is te onderscheiden.

De effectmaalmachine keurt het principe van effect het verpletteren goed, en het materiaal wordt herhaaldelijk gebroken tussen de hamer en de effectplaat.

De kegelmaalmachine keurt uitdrijving, het scheren, het malen het gecombineerde goed verpletteren, rollend mortiermuur die zich constant aan de verpletterende muur beweegt, drukkend het materiaal tussen twee om het verpletterd te maken.

Bovendien zijn er ook vele verschillen tussen de effectmaalmachine en de kegelmaalmachine in daadwerkelijke productie.

1. Verschiltoepassingsgebied

Zowel kunnen de effectmaalmachine als de kegelmaalmachine als secundaire verpletterende machine worden gebruikt, maar de hardheid van hun verpletterende materialen is verschillend.

In het algemeen, etc. verplettert de kegelmaalmachine hoofdzakelijk sommige harde materialen, zoals graniet, basalt, tuff, rivierkiezelstenen.

De effectmaalmachine wordt gebruikt om minder harde materialen, zoals kalksteen etc. te breken.

In het kort, is de effectmaalmachine geschikt om de hardheid en onder de kleine graad van hardheid, brosse materialen te verpletteren, terwijl de kegelmaalmachine geschikt is om harde materialen te verpletteren.

2. Lossingsgranularity is verschillend

De deeltjesgrootte van de effectmaalmachine en de kegelmaalmachine zijn verschillend.

In het algemeen, kan de kegelmaalmachine meer dunne materialen verpletteren dan dat van de effectmaalmachine.

In de daadwerkelijke productie, wordt de kegelmaalmachine gebruikt vaker in minerale verwerkingstechnologie, en de effectmaalmachine wordt gebruikt vaker in bouwmaterialen en constructiewerkzaamheden.

3. Het definitieve korreltype is verschillend

De effectmaalmachine heeft goede korrelvorm, minder randen en hoeken en meer poeder.

In geëindigd - de producten van de kegelmaalmachine, de needle-shaped korrel is meer, en de korrel is niet zo goed zoals dat van de effectmaalmachine.

4. Verschillende capaciteit

Vergeleken met de effectmaalmachine, heeft de kegelmaalmachine de kenmerken van laag energieverbruik, grote capaciteit en stabiele productie, zodat wordt de kegelmaalmachine vaak gebruikt in productielijnen op grote schaal met hoge capaciteit.

5. De inputkosten variëren

De prijs van de kegelmaalmachine is duurder dan de effectmaalmachine, maar zijn breekbaar pari heeft met lange levensuur, die het probleem van vaak veranderende delen kan vermijden. Op de lange termijn, is de kegelmaalmachine rendabeler dan de effectmaalmachine.

De effectmaalmachine heeft lage aankoopkosten in het vroege stadium en hoge onderhoudskosten in het recentere stadium.

De kegelmaalmachine heeft hoge kosten in het vroege stadium en lage inputkosten in het recentere stadium.

6. Verschillende niveaus van verontreiniging

De effectmaalmachine heeft meer lawaai en stofverontreiniging terwijl de kegelmaalmachine minder verontreiniging heeft.

Bovendien heeft de kegelmaalmachine hogere prestaties voor counterattack, hoge capaciteit, minder inspanning voor het verpletteren van hardere materialen, en langere levensduur van slijtagedelen.

Op de lange termijn, is de kegelmaalmachine rendabeler dan de effectmaalmachine.

Om samen te vatten, hebben de effectmaalmachine en de kegelmaalmachine voordelen en nadelen. in de daadwerkelijke productie, om welk soort machine te kiezen, het eind - de gebruikers moeten de verschillende materialen, de grootte van het materialendeeltje, de capaciteit en andere aspecten overwegen.

Contactgegevens