China Concrete het Groeperen Installatie fabrikant

Begaafd Co. van de Hemelindustrie, Ltd

De belangrijke fabrikant van Concrete het Groeperen Installatie & Transportbandsystemen in China.

Nieuws

October 30, 2020

Wat zijn de verschillen tussen de enige maalmachine van de cilinder hydraulische kegel en hydraulische kegelmaalmachine met meerdere cylinders?

De kegelmaalmachine is één van de wijdst gebruikte mijnmachines. Met de ontwikkeling van de markt, zijn er in binnen- en buitenland een verscheidenheid van producten van de kegelmaalmachine geweest, en de prestaties van verschillende types van kegelmaalmachine zijn niet hetzelfde.

Momenteel, worden de maalmachine van de de lentekegel en de hydraulische kegelmaalmachine meer in het algemeen gebruikt in de markt, en de hydraulische kegelmaalmachine is verdeeld in de enige maalmachine van de cilinder hydraulische kegel en hydraulische kegelmaalmachine met meerdere cylinders.

Dit document analyseert hoofdzakelijk de verschillen en voordelen en nadelen van de enige maalmachine van de cilinder hydraulische kegel en hydraulische kegelmaalmachine met meerdere cylinders, de hopend om u te helpen de meest geschikte kegelmaalmachine kiezen.

De enige maalmachine van de cilinder hydraulische kegel en de hydraulische kegelmaalmachine met meerdere cylinders hebben verschillen in de belangrijkste motorstructuur, de componenten en de slijtvaste delen. Bovendien, er zijn verschillen in de volgende aspecten:

1. De aanpassingswijze van lossingshaven is verschillend

Wanneer de enige maalmachine van de cilinder hydraulische kegel in normale bedrijfsvoering is, vult de oliepomp of voert de belangrijkste schachtcilinder af, makend de belangrijkste schacht zich naar boven of naar onder bewegen (de belangrijkste schachtvlotters op en neer) om de grootte van de lossingshaven aan te passen. Dit soort aanpassing kan tot meer moeilijkheid leiden in het sluiten van de afzet wanneer het verpletteren van hard Oregon.

De kegelmaalmachine met meerdere cylinders past het aanpassen GLB met behulp van hydraulische duwhand of hydraulische motor aan, waarbij de het aanpassen ring wordt gedreven in de ondersteunende koker (de vaste kegelschroef roteert op en neer) roteren om het het aanpassen effect te bereiken. Het voordeel van dit soort aanpassingswijze is dat de afzet gemakkelijk is omhoog te sluiten.

2. De manier van ijzerpassage en holteopheldering is verschillend

Wanneer het overgaan van het ijzer, wordt de hydraulische olie van de enige maalmachine van de cilinder hydraulische kegel ingespoten in de accumulator, makend de as neer vallen. Na het overgaan van het ijzer, zal de accumulator de olierug en de enige cilinder drukken de hydraulische kegelmaalmachine normaal in werking zal stellen. De enige de maalmachineholte wordt van de cilinder hydraulische kegel ook gebruikt hydraulische pimp.

Wanneer het buitenlandse lichaam niet door de verpletterende kamer van de hydraulische kegelmaalmachine kan verpletteren met meerdere cylinders of de hydraulische kegelmaalmachine met meerdere cylinders met een bepaalde bedoeling wordt overbelast, zal het hydraulische verzekeringssysteem de veiligheid houden, dan stijgt de haven van de ertslossing en het buitenlandse lichaam wordt gelost van de verpletterende kamer. Als het buitenlandse lichaam in de haven van de ertslossing geplakt wordt, kan het systeem van de holteopheldering aan verdere verhoging de lossingshaven worden gebruikt, zodat het buitenlandse lichaam van de verpletterende kamer kan worden gelost. Onder de actie van het hydraulische systeem, wordt de afzet automatisch teruggesteld en de machinewinst naar het normale werk.

3. Smeringssysteem

De enige maalmachine van de cilinder hydraulische kegel heeft twee manieren van olieinham, is één manier van het lagere eind dat van de as, het sferische lager, sferische tegel, kaderring, hoofdschachtring smeert en dan de konische tandwielen smeert. De andere manier gaat van het drijfaseind binnen, dat de drijfasring smeert. En de twee manieren van olie wordt gelost van dezelfde afzet.

4. Componenten die de het verpletteren kracht verstrekken

De enige maalmachine van de cilinder hydraulische kegel is gelijkaardig aan de maalmachine van de de lentekegel, daarom, de as en de bewegende kegel is gelijkwaardig omhoog aan de basissteun, en de zonderlinge koker drijft de as om het verpletteren kracht te verstrekken.

De as van de hydraulische kegelmaalmachine met meerdere cylinders is kort en dik, en zijn diameter kan groot worden ontworpen om te zijn. Het bevindt zich direct op het rek (eerder dan in de zonderlinge koker) om hogere lagercapaciteit te verstrekken. De zonderlinge koker direct bestuurder de bewegende kegel om het verpletteren te verstrekken dwingt.

5. Verschillende toepasselijke materialen

Wanneer het verpletteren van zacht erts en doorstaan erts, zijn de voordelen van de enige maalmachine van de cilinder hydraulische kegel prominent, terwijl in het verpletteren van hard en hoog hard erts, de prestaties van hydraulische kegelmaalmachine met meerdere cylinders opmerkelijker zijn.

Voor middel hard en boven erts het verpletteren, onder dezelfde specificaties, kan de kegelmaalmachine met meerdere cylinders meer gekwalificeerde producten produceren. In het algemeen, hoger de rotshardheid, groter het verschil tussen de enige maalmachine van de cilinder hydraulische kegel en hydraulisch de verrichtingseffect met meerdere cylinders van de kegelmaalmachine.

6. Onderhoud

De enige maalmachine van de cilinder hydraulische kegel heeft eenvoudige structuur en betrouwbare prestaties. Één hydraulische cilinder, eenvoudige en compacte structuur, laag mislukkingstarief, lage productiekost. Eenvoudiger de mechanische systeemstructuur, de hogere betrouwbaarheid, stabieler de verrichting.

De bovenkant of de kant van de hydraulische kegelmaalmachine met meerdere cylinders kan voor snel en geschikt onderhoud worden gedemonteerd. Alle delen kunnen van de bovenkant of de kant worden gedemonteerd en worden gehandhaafd, zijn de bewegende kegel en de hoogste kegel gemakkelijk te demonteren en te installeren, geen behoefte om kader, vastmakende bouten te demonteren en te installeren, dat dagelijkse vervanging geschikter maakt.

7. Vergelijking en analyse van voordelen en nadelen

(1) voordelen en nadelen van de enige maalmachine van de cilinder hydraulische kegel

De fuselagestructuur van de enige maalmachine van de cilinder hydraulische kegel is eenvoudiger dan dat van de hydraulische kegelmaalmachine met meerdere cylinders, en de delen zijn minder en het ontwerp is uitstekender.

De enige maalmachine van de cilinder hydraulische kegel heeft eenvoudige structuur en lage productiekosten, zodat is zijn prijs lager dan de hydraulische kegelmaalmachine met meerdere cylinders.

In het daadwerkelijke verrichtingsproces, is de enige maalmachine van de cilinder hydraulische kegel gemakkelijk te installeren en te handhaven. En van het technische niveau, heeft de enige maalmachine van de cilinder hydraulische kegel de technische verbetering aan het glijden het dragen gedragen, zodat kan het betere materiaal aan de hogere snelheid aanpassen en verhoogde de schommelingssnelheid van de as, zodat de gebeëindigde materiële specificaties meer overeenkomstig de vereisten zijn. Tegelijkertijd, is de output hoger.

Het grootste nadeel van de enige maalmachine van de cilinder hydraulische kegel is dat het slechts één oliecilinder heeft, zodat is de het verpletteren kracht vrij klein voor vele cilinders. Wanneer het verpletteren van enkele hardere steen, wordt het geadviseerd om de hydraulische kegelmaalmachine te kiezen met meerdere cylinders.

(2) voordelen en nadelen van hydraulische kegelmaalmachine met meerdere cylinders

Gebaseerd op de traditionele maalmachine van de de lentekegel, is de hydraulische kegelmaalmachine met meerdere cylinders bevorderd en bevorderd in prestaties, en zijn structuur is redelijk.

De hydraulische kegelmaalmachine met meerdere cylinders gebruikt de technologie met meerdere cylinders, zodat de maalmachine vrij groot is. Op de voorwaarde om de outputnorm te verzekeren, is het energieverbruik gecontroleerd en geschikter voor steen, vooral geschikt voor steenhardheid van niet meer dan 300Mpa.

De hydraulische kegelmaalmachine met meerdere cylinders heeft een speciaal het verpletteren kamerontwerp, dat de productiviteit zeer is gestegen maakt. De halfautomatische hydraulische aanpassing van lossingshaven kan granularity van steenmateriaal effectief controleren, en het afgewerkt productmateriaal kan aan zijn eigen vereisten voldoen. Zo is het economischer en praktisch te gebruiken.

De goede maalmachinefabrikanten in de vervaardiging van hydraulische kegelmaalmachine met meerdere cylinders zullen algemeen afgietsel met hoge weerstand, gebruiken en heeft ijzerbescherming, die veilig en betrouwbaar is. Geen kwestie hoe hard de kwaliteit van het verpletteren van materiaalsteen, de materiaalprestaties zeer stabiel is en lange levensduur heeft.

De hydraulische kegelmaalmachine met meerdere cylinders gebruikte de structuur van de labyrintverbinding, die het stofdichte effect kan spelen. Maar als de fabriek niet ervaren is of de productietechnologie niet gekwalificeerd is, zal de labyrintverbinding ook stof in hebben, dat de het beheersmoeilijkheden van de lossingshaven kan veroorzaken.

Contactgegevens