China Concrete het Groeperen Installatie fabrikant

Begaafd Co. van de Hemelindustrie, Ltd

De belangrijke fabrikant van Concrete het Groeperen Installatie & Transportbandsystemen in China.

Nieuws

October 30, 2020

Wat zijn de oorzaken van het materiële blokkeren in trillende voeder?

De trillende voeder is een soort algemeen gebruikt het voeden materiaal, dat klonterige of korrelige materialen uniform en onophoudelijk naar het ontvangende materiaal in productie kan verzenden.

De trillende voeder is de eerste procedure van de gehele productielijn.

Als er een geval om te blokkeren en is te morsen, kan het de productielijn veroorzaken om op te splitsen. Zo is het zeer belangrijk om de normale bedrijfsvoering van de trillende voeder te verzekeren.

In het productieproces van trillende voeder, kunnen de bulk en korrelige materialen, regelmatig en onophoudelijk aan het ontvangende apparaat van de opslagbak uniform worden gevoed, om de stagnatie van de ontvangende haven van de maalmachine te vermijden.

De trillende voeder gebruikte het zonderlinge blok in de opwekker roteren om middelpuntvliedende kracht te produceren, die de beweegbare delen zoals het het schermvakje en de opwekker maakt om de gedwongen ononderbroken of benaderende cirkelmotie te maken.

Het materiaal wordt onophoudelijk geworpen samen met de het schermdoos op de geneigde het schermoppervlakte, en het materiaal wordt onophoudelijk en uniform verzonden naar de ontvangende haven.

Om de mislukking de doeltreffende werking van de trillende voeder te verzekeren te vermijden en?

1. Van de kenmerken van het materiaal zelf, zijn de belangrijkste redenen voor de het trillen voederstagnatie grotere viscositeit en vochtigheid.

wegens de verminderde stroom van materialen, dit zal leiden tot het materiaal in het pakhuis na de gebruikelijke hangende muur, materialenfenomeen, vooral afwerpen ernstig in het regenachtige seizoen.

2. Tijdens de sluiting van het trillende systeem dat van het voedervervoer aan de materiële opslagbak beantwoordt, wegens te oud van opslag ANS zullen de invloed van vochtigheid, de wrijving tussen het materiaal en de muur van de opslagbak stijgen, wat de materiële stagnatie veroorzaakt.

3. Als er ook weinig materiaal in de opslagbak is, wanneer het materiaal van een hoogte meer dan tien meters valt, dieper de diepte van de bak van de opslagbak van de trillende voeder, groter de versnelling. Zo is de effectkracht ook groter.

Onder de actie van ernst, geleidelijk aan zal het materiaal met een bepaalde klonterigheid bij de bodem van de opslagbak worden beïnvloed en worden samengeperst.

Wanneer het materiaal wordt herladen, zal de materiële stagnatie waarschijnlijk voorkomen.

4. Momenteel, worden de binnenlandse trillende bakken van de voederopslag gemaakt van geplateerd staal, en de meeste vormen zijn verminderde, vierkante kegel of verdubbelen gebogen vorm met hogere haven en kleine lagere haven.

De materialenstromen van boven tot onder door zijn eigen gewicht in het pakhuis, en lager de stroomsectie, kleiner de stroomsectie, die ook een belangrijke reden voor het voorkomen van materiële stagnatie is.

5. Het slechte beheer van materiële opslag resulteert in bulk materiële of buitenlandse kwestie die het pakhuis ingaat.

De grote rooster in de inham van de trillende voeder leidt tot grote materiële of buitenlandse kwestie die het pakhuis ingaat, dat de materiële stagnatie kan ook veroorzaken.

6. Tijdens gebruik, zouden wij niet direct ook moeten besteden aandacht aan om de lading van de opslagbak op de helling van de trillende voeder te drukken, die lange tijd zal leiden tot de moeheidsschade van de de lenteplaat en de verbindende vork die, tot één van hen aan onderbreking leidt.

7. Als het voer teveel is, die in materiële accumulatie in de machinetribune zal resulteren, zodat de kracht van de de schroeftransportband van de liftweerstand stijgt en de verrichting van de opslagbak niet vlot is, dan veroorzakend de materiële stagnatie. Wanneer dit gebeurt, zouden wij de hoeveelheid voer onmiddellijk moeten verminderen en het zelfs voer houden.

8. Als het hiaat tussen de voederkern en het anker te groot of te klein is, zal het de voeder beïnvloeden omdat de normale omvang van de voeder niet wordt bereikt.

9. wegens de onverenigbaarheid tussen de diverse delen van de voeder, wordt de materialen geblokkeerd. Deze worden hoofdzakelijk veroorzaakt door losse delen.

Wanneer dit gebeurt, is het noodzakelijk om tunability van de delen aan te passen om de juistheid van bot van de de lenteplaat van de trillende voeder aan het beste aan te passen, zodat de helling de omvangwaaier bereikt die in de productie wordt gespecificeerd.

Hoewel de trillende voeder slechts hulpmateriaal is, speelt het een belangrijke rol in het verbinden van bub in de gehele productielijn.

De het trillen voedermislukking zal niet alleen de het werkefficiency beïnvloeden en zal de levensduur van het materiaal, maar ook kan de sluiting van de volledige productielijn leiden beïnvloeden, veroorzakend reusachtige economische verliezen.

Wij zouden de het trillen voedervoorwaarde, de regelmatige inspectie en het onderhoud vaak moeten controleren om het mislukkingstarief te verlagen.

Contactgegevens